Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Στην επιστολή της η ΓΣΕΒΕΕ τονίζει ότι απαιτείται άμεση παρέμβαση εκ μέρους του υπουργείου Οικονομικών, η οποία να υπογραμμίζει με σαφή και αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι οι καταθέσεις σε ευρώ δεν διατρέχουν απολύτως κανένα κίνδυνο.

Ζητάει δε να υπάρξει το συντομότερο δυνατό νομοθετική παρέμβαση, πριν ακόμα λήξει η ισχύς του Ν. 3714/2008 (έως 31/12/2011), σύμφωνα με τον οποίο το κράτος εγγυάται καταθέσεις μέχρι ύψους 100.000 € ανά φυσικό πρόσωπο, ώστε να επιμηκυνθεί η περίοδος «προστασίας» που ορίζει ο εν λόγω νόμος για επιπλέον τρία έτη (έως 31/12/2014).


"Πρέπει, επίσης, να επεκταθεί η ισχύς του νόμου - για το ίδιο ύψος χρηματικού ποσού - και στους τραπεζικούς λογαριασμούς επιχειρήσεων. Η «αιμορραγία» των τραπεζικών καταθέσεων σε συνδυασμό με την ακατάσχετη φημολογία πρέπει να σταματήσει το συντομότερο", τονίζει η Συνομοσπονδία.

http://www.dailynews24.gr/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top