Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Παραδόθηκε στις βουλγαρικές αρχές η νέα αναθεωρημένη Μελέτη Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας επιχειρεί να «ενταφιάσει» το έργο επικαλούμενη την προστασία του περιβάλλοντος και το ενδεχόμενο πλήγματος στην τοπική τουριστική βιομηχανία από την κατασκευή του αγωγού.



Της νέας μελέτης, που εκπονήθηκε από την κοινοπραξία Transbalkan Pipeline, προηγήθηκαν διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση. Η βασική αλλαγή συνίσταται στον τρόπο πρόσδεσης των δεξαμενόπλοιων στον κόλπο του Μπουργκάς, με κατασκευή προβλήτα αντί για πλωτήρες μονού σημείου πρόσδεσης για τις εγκαταστάσεις εκφόρτωσης ανοιχτής θαλάσσης.

"Σκοπεύουμε να φτιάξουμε ένα έργο που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανησυχίες που έχουν εκφράσει οι βουλγαρικές περιβαλλοντικές αρχές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η βελτιωμένη μελέτη του προβλήτα για τη Βουλγαρία είναι η βέλτιστη λύση για τις αρχές, το κοινό και το ίδιο το έργο", δήλωσε ο Βλαντισλάβ Εμελιάνοφ, επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της ΤΒΡ.
(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/05/blog-post_7741.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top