Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Οριστικά και αμετάκλητα θα ξεκινήσει πλέον την λειτουργία της σε λίγους μήνες και στο νησί της Ρόδου, το υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας «T.C. ZIRAAT BANKASI A.S.», μετά την έγκριση που δόθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος και τον διοικητή της κ. Προβόπουλο.




Η σχετική απόφαση, η οποία μάλιστα είχε προκαλέσει και έντονες αντιδράσεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ήταν γνωστή εδώ και καιρό και πρόσφατα επικυρώθηκε με την δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης στις 16 Ιουνίου 2011. Το υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας, η οποία θα στεγαστεί σε χώρο που έχει βρει ήδη και έχει ανακαινίσει στην καρδιά της πόλεως Ρόδου, θα λειτουργήσει βάσει του σχεδίου που έχει υποβληθεί στην αρμόδια τραπεζική αρχή, πριν από δύο περίπου χρόνια.

Αναφέρει συγκεκριμένα στο ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε και στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης:

«Λαμβάνοντας υπόψη, την από 20.4.2011 σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, αποφάσισε τα εξής: Παρέχεται στην τράπεζα «T.C. ZIRAAT BANKASI A.S.» άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ενός (1) επιπλέον υποκαταστήματος στην Ρόδο, σύμφωνα με το υποβληθέν επιχειρηματικό σχέδιο.

Για το εν λόγω υποκατάστημα ισχύουν οι παράγραφοι 2, 3 και 4 της απόφασης Ε.Τ.Π.Θ. 246/2/28.6.2007. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.»

Πηγή : Ροδιακή

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top