Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και μνήμης για την μαύρη επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974, η Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα, καλεί την ομογένεια να παραστεί την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011, στην ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το τουρκικό Προξενείο, επί της Albert Road, στο σίτι.


Η συγκέντρωση θα γίνει στις 1 το μεσημέρι και είναι διαρκείας μιας ώρας. Με συνθήματα: «Βγάλτε τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο» και «Δικαιοσύνη στην Κύπρο», θα καταδικάσει την αδιαλλαξία της Τουρκίας και θα απαιτήσει τη συμμόρφωσή της προς τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


«Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση της αυστραλιανής κοινής γνώμης, και η συνεχής ενημέρωση για την αδικία που γίνεται εις βάρος της μικρής μας πατρίδας, ώστε να ασκηθεί πίεση στην Τουρκία και να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με καλή θέληση, για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης και επανένωσης του νησιού μας», είπε ο κ. Κωνσταντίνος Προκοπίου, πρόεδρος της ΠΑΣΕΚΑ και ΠΑΣΕΚΑ Βικτωρίας.

«Ζητάμε, επίσης, την άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και των εποίκων από το Βόρειο τμήμα της Κύπρου, την εξασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους του κατοίκους βάση του κώδικα των ψηφισμάτων και τη διαφύλαξη της θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς», πρόσθεσε.
Η Συντονιστική Επιτροπή θα διαβάσει ψήφισμα, το οποίο θα παραδώσει στην Αστυνομία.

Η Επιτροπή καλεί τους οργανωμένους φορείς να στείλουν αντιπροσώπους και με σημαίες και λάβαρα να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά δηλώνοντας για μια ακόμα φορά το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
http://neoskosmos.com/news/el/node/15378

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/07/blog-post_9835.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top