Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλτίζ σε ειδική σύνοδο για την ενέργεια στην κατεχόμενη Κερύνεια, η Τουρκική Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου θα ξεκινήσει σε 2-3 μήνες έρευνες για πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο με γεώτρηση πρώτα στη στεριά και αργότερα ίσως και στην θάλασσα, ανοικτά της Κύπρου.





Όλα τα έξοδα θα καλύψει η τουρκική εταιρεία πετρελαίου και αν βρεθεί πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, θα πάρει το 55% η Τουρκία και το 45% στην λεγόμενη "ΤΔΒΚ".

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου εκτίμησε μάλιστα ότι, αν τελικά βρεθεί πετρέλαιο στην Αμμόχωστο, θα ενισχυθεί η θέση της τουρκικής πλευράς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό.

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιούλ, επιστρέφοντας από το Λονδίνο δήλωσε ότι προειδοποίησε τους Βρετανούς ότι, αν δεν πιέσουν την ελληνοκυπριακή πλευρά για λύση μέχρι τον Ιούνιο του 2012, τότε θα πρέπει να αναγνωρίσουν την "ΤΔΒΚ".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=328728

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top