Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τα ίδια και χειρότερα γίνονται από το κατοχικό καθεστώς σε βάρος διαφωνούντων

Επί των ημερών του Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ (δεκαετία ’90), ο διακεκριμένος Τούρκος δικαστής και μέλος του Πρώτου Τμήματος Ποινικών Υποθέσεων του Αρείου Πάγου Βουράλ Σαβάς, ομολόγησε απερίφραστα ότι τα πιο φρικτά βασανιστήρια στον κόσμο εφαρμόζονται στην Τουρκία.







Οι δηλώσεις Σαβάς έγιναν σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων του νομικού κόσμου της χώρας και μελών του Συνταγματικού Δικαστηρίου. Οι δηλώσεις προκάλεσαν σοκ στις αρμόδιες αρχές, στην αστυνομία, το στρατό και τις φυλακές. Ανκαι καταβλήθηκε προσπάθεια να διασκεδαστούν, αυτό κατέστη αδύνατο καθ’ ότι ο Σαβάς παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία δεν επιδέχονταν αμφισβήτησης.
Αλλά και ο τότε πρωθυπουργός Ντεμιρέλ παραδέχτηκε ότι πολλοί πολίτες της χώρας ήταν θύματα βασανιστηρίων, προσθέτοντας μάλιστα και τα εξής: «Μη δίνετε σημασία σε όσους θέλουν να αποκρύψουν την πραγματικότητα και ισχυρίζονται ότι δεν γίνονται βασανιστήρια». Ο ίδιος προσπάθησε να αποκαταστήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και ως σημαντικότερη ενέργεια στον τομέα αυτό ήταν η απόφαση για εκκένωση των φυλακών του Εσκίσεχιρ, γνωστές για τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υπόκειντο οι κρατούμενοι. Πριν εκκενωθούν, μέλη της Ένωσης Τούρκων Ιατρών επισκέφθηκαν τις φυλακές και διαπίστωσαν ότι από τους 206 κατάδικους οι 119 έφεραν μώλωπες και σημάδια ξυλοδαρμού οι δε 79 έχρηζαν άμεσης ιατρικής φροντίδας.

Αρκετές φορές τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα και στα απάνθρωπα βασανιστήρια που εφαρμόζονται στα αστυνομικά κρατητήρια, τα στρατόπεδα και τις φυλακές. Εκατοντάδες βασανιστές οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης αλλά χιλιάδες άλλοι συνεχίζουν το έργο τους είτε γιατί εκτελούν διατεταγμένη αποστολή είτε από διάφορα ψυχολογικά σύνδρομα.

Όχι μόνο ο αντιπολιτευόμενος τ/κ Τύπος , αλλά και ο συμπολιτευόμενος, ασκούν εντονότατη κριτική κατά της «αστυνομίας» και των δυνάμεων ασφαλείας για τα βασανιστήρια στα οποία υπόκεινται πολίτες, τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο. Παλαιότερα είχαμε την περίπτωση αρραβωνιασμένου ζευγαριού το οποίο ξυλοκοπήθηκε άγρια όταν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις λεγόμενων αστυνομικών με πολιτική περιβολή αν προηγουμένως αυτοί δεν τους έδειχναν τις αστυνομικές τους ταυτότητες. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε σε «αστυνομικό τμήμα» σε άθλια κατάσταση, εκεί όμως δέχτηκε και νέα επίθεση και ξυλοδαρμό.

Στα κατεχόμενα θύματα ξυλοδαρμού και βασανιστηρίων είναι κυρίως Κούρδοι φοιτητές ή έποικοι. Έφοδοι «αστυνομικών» στα σπίτια τους για διακρίβωση στοιχείων καταλήγουν σε ξυλοδαρμούς, όπως η περίπτωση του Μεντούχ Ντεμίρερ ο οποίος, με την κατηγορία ότι ασχολείτο με την τυμβωρυχία, βασανιζόταν για 14 συνεχείς ώρες.

Οι παλληκαρισμοί της «αστυνομίας» δεν έχουν αρχή και τέλος. Μέλη της έκαναν μαύρο στο ξύλο και έσπασαν το τύμπανο του Μπαράκ Εσένταγ. Τους «αστυνομικούς» συναγωνίζονται οι δεσμοφύλακες. Θύμα δεσμοφυλάκων ήταν ένα άτομο με ειδικές ανάγκες που εκτίει ποινή φυλάκισης. Ο ξυλοδαρμός του ατόμου αυτού ευαισθητοποίησε τρεις συγκρατούμενούς του, οι οποίοι αντέδρασαν οπότε οδηγήθηκαν σε απομόνωση, κάτι που ξεσήκωσε το σύνολο των τροφίμων οι οποίοι κατήλθαν σε απεργία πείνας.

Σε μια άλλη περίπτωση, αντιπροσωπεία της Ένωσης Τ/κ ιατρών μετέβη στις φυλακές του
ψευδοκράτους για να εξετάσει υπόδικους και κατάδικους οι οποίοι είχαν αναμιχθεί σε κάποια διαμαρτυρία. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι τέσσερις κατάδικοι έπρεπε να διακομιστούν επειγόντως στο νοσοκομείο λόγω του ξυλοδαρμού που δέχτηκαν από τη ΜΜΑΔ, η οποία κλήθηκε για να αποκαταστήσει την τάξη στις φυλακές. Εκτός από τους τέσσερις, σχεδόν όλοι οι τρόφιμοι κακοποιήθηκαν , σύμφωνα με την έκθεση των γιατρών. Ήταν τόση η ανησυχία και η έκταση που δόθηκε στο θέμα που μερίδα του Τύπου διερωτάτο κατά πόσον οι φυλακές του ψευδοκράτους διαφέρουν από το Άουσβιτς. Η «Αφρίκα» αφιέρωσε το σύνολο της πρώτης σελίδας της στη βαρβαρότητα με την οποία έδρασε η ΜΜΑΔ εναντίον των καταδίκων και υποδίκων τούς οποίους χτυπούσε με ηλεκτροφόρα γκλοπ. Ψευδοαστυνομικός επιτέθηκε και έσπασε οκτώ δόντια του Σαντετίν Ντεμίρ που διαμένει στην κατεχόμενη Λύση ενώ ένα από τα θύματα ήταν και ο Σουδανός υπήκοος Γιασίρ Αμίρ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια και μόνο μετά τις παραστάσεις της σουδανικής πρεσβείας στην Άγκυρα, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί επιχείρησαν να παρουσιάσουν τα πολλά τραύματα από τον άγριο ξυλοδαρμό ως συμπτώματα κατά πλάκας σκλήρυνσης.

Ανακοίνωση της Πλατφόρμας πρόληψης των βασανιστηρίων αναφέρεται στα βασανιστήρια και τη βία που ασκείται στους υπόδικους και κατάδικους των φυλακών και ζητά την παρέμβαση των αρμοδίων για την παραδειγματική τιμωρία των βασανιστών.

Προ καιρού η ψευδοαστυνομία συνέλαβε χωρίς σοβαρό λόγο δώδεκα εργάτες οι οποίοι βασανίστηκαν φρικτά στον «αστυνομικό σταθμό» της Μόρφου. Συγγενείς και φίλοι των βασανισθέντων πραγματοποίησαν πορεία μπροστά στην ψευδοβουλή με αίτημα τον τερματισμό των βασανιστηρίων. Πορεύτηκαν προς το «αρχηγείο Αστυνομίας» και κατέθεσαν στεφάνι φορώντας όλοι και όλες μπλουζάκια που έγραφαν «Τερματίστε τα βασανιστήρια» Στον ίδιο «αστυνομικό σταθμό» εν υπηρεσία ψευδοαστυνομικοί πέρασαν στο κεφάλι θύματος σάκο, όπως ακριβώς συμβαίνει στις φυλακές του Ιράκ και Γκουαντάναμο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Νεολαίας και πολιτισμού του χωριού Κώμη Κεπήρ, Αλή Σανατκιάρ, υπέστη βασανιστήρια στα μπουντρούμια του «αστυνομικού σταθμού» Καρπασίας. Κατήγγειλε την περιπέτειά του στα ΜΜΕ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι επώνυμες καταγγελίες των θυμάτων προβάλλονται στα τ/κ ΜΜΕ και δικαιολογημένα προκαλούν ανησυχία στους πολίτες οι οποίοι έπαυσαν να εμπιστεύονται την «αστυνομία».

Η πρόεδρος του τ/κ ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Εμινέ Ερκ αναφέρεται στον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων βασανιστηρίων περιγράφοντας με τα πιο μελανά χρώματα τις νέες μεθόδους που ακολουθούν οι βασανιστές.

Πρωταγωνιστές οι στρατιωτικοί διοικητές ΠΟΛΛΑτα δημοσιεύματα στον τ/κ αντιπολιτευόμενο Τύπο για τη δράση των εκ Τουρκίας αξιωματικών απέναντι στους οπλίτες. Η πλειοψηφία των Τούρκων αξιωματικών που υπηρετεί στο νησί ενεργεί ως κράτος εν κράτει και συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο απέναντι στην τ/κ διοίκηση και κυρίως τους στρατιώτες. Προ καιρού ο διοικητής του 3ου Ταγματος αντισυνταγματάρχης Κεμάλ Τιουμκάν ξυλοκόπησε με τον πιο βάρβαρο τρόπο τον αστυνομικό Μπαρίς Ερμπίλ, έναν από τους σκοπούς του «προεδρικού», επειδή δεν τον χαιρέτησε όπως ο ίδιος επιθυμούσε. Μάρτυρες του επεισοδίου ο μεγάλος αριθμός των παρόντων.

?Πριν από καιρό η οικογένεια του Οσμάν Καράτας προσέφυγε στο ΕΔΑΔ επειδή, ψευδώς, οι κατοχικές αρχές την ενημέρωσαν ότι ο γιος τους αυτοκτόνησε εν ώρα σκοπιάς ενώ στην νεκροψία διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στον βραχίονα συνέπεια τσακωμού με τον αξιωματικό του. Όπως δήλωσε ο πατέρας Οσμάν «Στην “ΤΔΒΚ” οι αξιωματικοί είναι Θεοί».

?Πριν αρκετά χρόνια υπολοχαγός ονόματι Ιμπραχίμ Νταγμάν ξυλοκόπησε με τόση βαρβαρότητα τον στρατιώτη Ντεβράν Τουρέραϋ με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε Νοσοκομείο της Άγκυρας και να του γίνει μεταμόσχευση νεφρού.

?Τα «ανδραγαθήματα» δεν περιορίζονται μόνο στους αξιωματικούς. Μιμητές του έργου τους είναι και οι υπαξιωματικοί όπως ο Μεχμέτ Γκιουλ, ο οποίος ενοχληθηκε από την ένταση του ήχου μουσικής του 18χρονου Αζίζ Ακίν και με το περίστροφό του τον πυροβόλησε. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά.

Από τη στρατιωτική μονάδα στον τάφο

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2011 Τουρκία και κατεχόμενα συγκλονίστηκαν από την είδηση θανάτου του στρατιώτη Ουγούρ Καντάρ ο οποίος υπέστη φρικτά βασανιστήρια 5 μέρες πριν την απόλυσή του. Πρόκειται για έναν κουρδικής καταγωγής νέο από την Κων/πολη που υπηρετούσε τη θητεία του στον 9ο λόχο του 3ου Τάγματος του 61ου Συντάγματος της 28ης Μεραρχίας -Αμμόχωστος. Η περίπτωση του Καντάρ προβλήθηκε από το σύνολο του Τύπου της Τουρκίας και των κατεχομένων και οφείλεται και στο γεγονός ότι το σπίτι της οικογένειας Καντάρ βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με το σπίτι του αδελφού του Ταγίπ Ερντογάν, Μουσταφά Ερντογάν ο οποίος και παρέστη στην κηδεία όπως παρέστησαν και βουλευτές, δήμαρχοι. Μετά τα φρικτά βασανιστήρια ο Ουγούρ διακομίστηκε σε άθλια κατάσταση στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Γκιουλχανέ της Τουρκίας όπου νοσηλευόταν για 78 μέρες αλλά τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η κοινοβουλευτική επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων της τουρκικής εθνοσυνέλευσης προχώρησε σε σύσταση υποεπιτροπής για να εξετάσει τις συνθήκες θανάτου καλώντας το Υπουργείο Άμυνας να την ενημερώσει σχετικά. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αϋχάν Σαφέρ Ουστούν δηλωσε

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
ότι μετά τη δημοσιοποίηση των βασανιστηρίων και το θάνατο του Καντάρ, άλλα 19 άτομα αποτάθηκαν στην Επιτροπή και προέβησαν σε καταγγελίες.

Η στρατιωτική ηγεσία προσπαθεί να φορτώσει τα απάνθρωπα βασανιστήρια σε δύο οπλίτες που ήταν υπεύθυνοι του πειθαρχείου. Ο δικηγόρος της οικογένειας όμως απαιτεί όπως λογοδοτήσουν Ενοχλημένοι είναι οι εθνικιστές επειδή η οικογένεια του θύματος δεν δέχτηκε κηδεία με απόδοση στρατιωτικών τιμών ενώ αρνήθηκε και την κάλυψη του φερέτρου με την τουρκικήσημαία. Τρεις μέρες μετά την κηδεία και ενώ η οικογένεια δεχόταν συλλυπητήρια, ομάδα 20-30 εθνικιστών επιτέθηκε στα μέλη της και ξυλοκόπησαν τον 85χρονο παππού του θύματος και τον 75χρονο θείο του. Ενοχλήθηκαν και από το γεγονός ότι η μητέρα και γιαγιά του θύματος θρηνούσαν το θύμα με μοιρολόγια στην κουρδική. και οι αξιωματικοί η δε δίκη διεξαχθεί σε πολιτικό δικαστήριο και όχι στρατοδικείο. Ευθύνες καταλογίζονται και στον αρχηγό του στρατού κατοχής στρατηγό Αντέμ Χουντουτί καθώς και στο διοικητή του Καντάρ ο οποίος φέρεται να είπε στους βασανιστές: «Σας έφερα μπάλα για να καταπολεμήσετε το στρες σας. Παίξτε λοιπόν».

Η δίκη ορίστηκε ενώπιον στρατοδικείου αλλά αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου 2011. Ο δικηγόρος προειδοποιεί ότι αφού εξαντληθούν όλα τα ένδικα μέσα στην Τουρκία θα προσφύγουν στο ΕΔΑΔ . Η κατηγορία που βαρύνει τους δράστες είναι ισόβια, σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε το 2005. Πριν μερικούς μήνες το ΕΔΑΔ δικαίωσε τον Ερσίν Πουλατλί ο οποίος παρέμεινε για 7 μέρες στο Πειθαρχείο (ντισκό) και καταδίκασε την Τουρκία σε χρηματικό πρόστιμο.

«Αποστροφή από τη θητεία»;
Άρθρο του Εγιούπ Τζαν στη «Ραντικάλ».
« ΤΟ ΑΡΘΡΟ αυτό θα το έγραφα μόλις πληροφορήθηκα τον θάνατο του στρατιώτη Ουγούρ Καντάρ αλλά περίμενα μερικές μέρες για να ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση. Όπως ο Ουγούρ έτσι και εγώ υπηρέτησα στην Κύπρο. Γνωρίζω πολύ καλά το πόσο εφιάλτης είναι η 28η Μεραρχία για κάθε οπλίτη που υπηρετεί στην Κύπρο.
Το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στην 28η Μεραρχία αλλά εστιάζεται στον θάλαμο Στρατιωτική πειθαρχίας, τον αποκαλούμενο και Disko Όσοι δεν έχουν υπηρετήσει στο στρατό δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ντίσκο. Όταν άκουσα για πρώτη φορά τη λέξη αυτή νόμισα ότι επρόκειτο για χώρο όπου διασκεδάζουν οι οπλίτες. Μετά πληροφορήθηκα ότι είναι συνδυασμός γραμμάτων από δύο λέξεις:

DΙS-iplin: πειθαρχείο ΚΟ-gusu: θάλαμος DΙSΚΟ Στον θάλαμο αυτό οδηγείται όποιος διαπράξει πειθαρχικό αδίκημα. Δεν εξετάζονται οι λόγοι ούτε δικαιούται υπεράσπισης. Ο διοικητής του λόχου έχει το δικαίωμα να επιβάλει ποινή 7 ημερών, ο διοικητής τάγματος 14 ημερών και ο διοικητής της φρουράς 21 ημερών. Στην εξάμηνη θητεία ήμουν μάρτυρας των εμπειριών δύο συναδέλφων μου. Μετά την έκτιση της ποινής τους και οι δύο ήταν διαφορετικοί, ήταν ψυχικά και σωματικά ράκη. Ο ένας επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ο άλλος έλειωνε σαν το κερί. Φοβόταν ακόμη και τη σκιά του. Μας εξήγησαν τόσα πολλά για το ντίσκο που σε κάνει να ντρέπεσαι που είσαι άνθρωπος.

Ένας στρατιώτης που πληροφορήθηκε την περίπτωση του Ουγούρ Καντάρ ενημέρωσε με επιστολή του την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για τα όσα υπέστη στο ντισκο. Να τι γράφει: «Η κόλαση αρχίζει μόλις περάσεις το πρώτο σκαλοπάτι. Τιμωρήθηκα με απομόνωση στο ντίσκο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Και μόνο το ότι προσπαθώ να γράψω τα όσα τράβηξα στην κόλαση εκείνη που λέγεται ντίσκο, είναι για μένα μαχαιριά στο στήθος. Η κόλαση αρχίζει από τη στιγμή που εισέρχεσαι στο χώρο. Σου δίνουν ένα μαύρο πανταλόνι, μαύρο πουκάμισο και δίκοχο.

Από τη στιγμή που φορέσεις αυτά τα ρούχα, σμπαραλιάζεται η ψυχολογία σου. Άρχισαν να με κτυπούν στα οπίσθια με γκλοπς. Στη συνέχεια με διέταξαν να ανοίξω ένα καπάκι που ήταν στο δάπεδο και που είπαν να μπω μέσα. Ήταν κάτι σαν υπόνομος γεμάτος με ανθρώπινα περιττώματα.

Αναγκάστηκα να μπω αφού δεν έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς. Από τους ποντικούς των υπονόμων δεν μπορούσα να πατήσω στο έδαφος. Μετά από δεκάλεπτη παραμονή στον χώρο αυτό, με διέταξαν να βγω. Μετά με υποχρέωσαν να διανύσω μια απόσταση 50 μέτρων έρποντας, με την όλο ακαθαρσίες στολή. Ακολούθησε κατάβρεξη με νερό του ντίσκο».

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου με εξόργισε. Αντί να στραφούν προς αυτούς που έστειλαν τον Ουγούρ στο ντίσκο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μερικές μέρες πριν την απόλυσή του, στράφηκαν εναντίον των δημοσιογράφων επειδή δημοσιοποίησαν το θέμα με τον ισχυρισμό ότι προτρέπουμε τον κόσμο να ψυχρανθεί από τη στρατιωτική θητεία.

Ισχυρίστηκαν ακόμη ότι ο Ουγούρ δεν πέθανε από τα βασανιστήρια αλλά από επιληψία. Μήπως κάνουμε λάθος και τα θύματα του ντίσκο είναι άτομα που επιθυμούν να βρίσκονται εκεί; Μήπως το ντίσκο είναι πράγματι δισκοθήκη; Για όνομα του Θεού. Ποιοι είναι αυτοί που ψυχραίνουν τον λαό από τη θητεία; Μήπως είναι αυτοί που υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού παραβλέποντας το γεγονός του ντίσκο; Ποιοι; Ποιοι;

«Ξύλο από το διοικητή»
Κύριο άρθρο της «Αφρίκα».
ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΥΠΟ

«ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ μας γίνονται ξυλοδαρμοί για τους οποίους ο Τύπος δεν ενημερώνεται, κυρίως όταν πρόκειται για ξυλοδαρμούς που αφορούν στρατιώτες. Στα επεισόδια αυτά υπάρχει πέπλο μυστικοπάθειας. Μόνο αν κυνηγήσετε το θέμα μπορείτε να μάθετε κάτι. Ακόμη και τα θύματα αποφεύγουν να προβούν σε καταγγελίες για να μην μπλέξουν. Μέχρι σήμερα ήμασταν μάρτυρες πολλών τέτοιων επεισοδίων. Είδαμε με τα μάτια μας στρατιώτες που νοσηλεύονταν σε κλινικές μετά από ξυλοκόπημα των διοικητών τους. Όσο και αν επιμέναμε να ανοίξουν το στόμα και να μας περιγράψουν το συμβάν, αρνήθηκαν.

Τη φορά αυτή βρισκόμαστε μπροστά σε νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού από διοικητή. Σημασία έχει ο χώρος όπου έπεσε το ξύλο. Δεν πρόκειται για στρατόπεδο αλλά για τον περίβολο του προεδρικού μεγάρου, μπροστά στα μάτια πολλών.

Να σας εξηγήσω τι έγινε: Ως γνωστόν επιφορτισμένος για τη φρουρά του προεδρικού είναι ο 9ος λόχος. Την περασμένη εβδομάδα ο αντισυνταγματάρχης Κεμάλ Τουμκάν πήγε στο προεδρικό για επιθεώρηση των ανδρών του. Αναχωρώντας από τον περίβολο του προεδρικού οι αστυνομικοί, σε στάση προσοχής, τον χαιρέτησαν ένας όμως εκ των αστυνομικών τερμάτισε τη χαιρετούρα νωρίτερα. Ο αξιωματικός χίμηξε πάνω του αποκαλώντας τον αναιδή και άρχισε τις γροθιές και τις κλοτσιές, οι οποίες συνοδεύονταν από κάθε είδους βρισιές. Ενώ ήταν παρόντες άνδρες της φρουράς του Ταλάτ, απέφυγαν να πουν το παραμικρό.

Το θύμα αποτάθηκε στην αστυνομία ενώ το ΡΤΚ προσπάθησε να κουκουλώσει το θέμα. Αν και πέρασαν αρκετές μέρες από το συμβάν, δεν εκδόθηκε οποιαδήποτε ανακοίνωση από την αστυνομία».


http://www.philenews.com/digital/


http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_7862.html#.TtMUHrIr2nA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top