Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ρύθμιση τύπου Ταϊβάν προτείνει η Τουρκία για να συμβάλει στην επανένωση της Κύπρου και για το άνοιγμα των λιμανιών, των αεροδρομίων και του εναέριου χώρου της, αναφέρει στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα η Χουριέτ.





Ο Τούρκος Υπουργός, αρμόδιος για θέματα ΕΕ και αρχιδιαπραγματευτής, Εγκεμέν Μπαγίς σε δηλώσεις του αργά χθες το βράδυ ανέφερε ότι εάν ένα αεροπλάνο της British Airways, της Air France, της KLM ή της Lufthansa προσγειωθεί στο παράνομο αεροδρόμιο του Ερτζιάν, ''η Τουρκία είναι έτοιμη να ανοίξει όλα τα λιμάνια, τα αεροδρόμιο και τον ενάεριο χώρο της σε όλα τα ε/κ πλοία και αεροπλάνα''.

Εάν ένα αεροσκάφος της Al Italia ή της Air France προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου, αυτό - σύμφωνα με τον κ. Μπαγίς - δεν σημαίνει αναγνώριση του ψευδοκράτους. ''Οπως έγινε και στην Ταϊβάν, αυτό θα είναι μια εμπορική σχέση''.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει σχέδιο Β για την Τουρκία σε περίπτωση αποτυχίας των συνομιλιών στο Κυπριακό, ο Τούρκος αξιωματούχος απάντησε: ''Για την Τουρκία υπάρχει σχέδιο Β, σχέδιο Γ, σχέδιο Δ, ακόμα και σχέδιο Ε. Αλλά ας το κρατήσουμε για μας προς το παρόν''.
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_2532.html#.TtRqXbIr2nA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top