Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σοκ έχει προκαλέσει στην Άγκυρα η δήλωση του διοικητή των αεροπορικών και διαστημικών δυνάμεων της Τουρκίας, ταξιάρχου Emir Ali Hacizade, ότι σε περίπτωση που το Ιράν δεχτεί επίθεση, θα στοχοποιήσει και θα πλήξει το ραντάρ και το αντιπυραυλικό σύστημα του ΝΑΤΟ που θα εγκατασταθεί στην Τουρκία.

Με βάση είδηση που μεταδόθηκε από τα πρακτορεία ειδήσεων του Ιράν, Mehr και SNN, ο διοικητής των αεροπορικών και διαστημικών δυνάμεων του Ιράν, μιλώντας στην πόλη Horremabad, στο σώμα εθελοντών πολιτοφυλάκων Μπέσιτς (Besiç) που υπάγεται στους Φρουρούς της Επανάστασης, λαμβάνοντας αφορμή από το αντιπυραυλικό σύστημα του ΝΑΤΟ που εγκαθίσταται σε τουρκικό έδαφος, επιτέθηκε στην Τουρκία.
Ο Ιρανός διοικητής είπε συγκεκριμένα: "Εμείς έχουν κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και σε περίπτωση που δεχτούμε επίθεση, το πρώτο μας βήμα είναι να χτυπήσουμε τα συστήματα της αντιπυραυλικής ομπρέλας που έχουν εγκατασταθεί στην Τουρκία. Στη συνέχεια θα στραφούμε στους άλλους στόχους. Το αντιπυραυλικό σύστημα που εγκαθίσταται στην Τουρκία, δεν είναι ένα σύστημα του ΝΑΤΟ, αλλά των ΗΠΑ και έχει ως στόχο την προστασία του Ισραήλ. Απλά, λένε ότι είναι του ΝΑΤΟ, για να ξεγελάνε την τουρκική κοινή γνώμη και τον κόσμο. Τη σήμερον ημέρα το σιωνιστικό καθεστώς (Ισραήλ), κάνει τις δουλειές του χρησιμοποιώντας τις ΗΠΑ και οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν ως προμετωπίδα το ΝΑΤΟ. Παρ' όλα αυτά, εμείς πιστεύουμε ότι ο τουρκικός λαός είναι συνειδητοποιημένος και έξυπνος και θα σταματήσει αυτή τη σκευωρία. Ο μουσουλμανικός λαός της Τουρκίας, όταν έλθει η στιγμή, θα καταστρέψει αυτό το σύστημα με το ίδια του τα χέρια".
Ο Χατζηζαντέ είπε επίσης ότι το αντιπυραυλικό σύστημα που στήνεται στην Τουρκία θα καλύψει μια ακτίνα 1000 χιλιομέτρων και ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να στήσουν ένα δεύτερο σύστημα στις χώρες του Κόλπου της Βασόρας, για να καλύψει την περιοχή του Νοτίου Ιράν.

http://www.internethaber.com/irandan-turkiyeye-sok-tehdit-386404h.htm#ixzz1eosqdKov

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_3924.html#.TtHTGbIr2nA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top