Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η ΟΥΆΣΙΓΚΤΟΝ ΑΝΑΜΈΝΕΙ ΘΕΤΙΚΌ ΒΉΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΆΝΗ

Το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Τουρκία σε ότι αφορά το θέμα του Ιράν.




Η εκπρόσωπος του Στέητ Ντιπάρτμεντ Βικτώρια Νιούλαντ, κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση αν συζητάνε με την Τουρκία τις προτάσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, είπε «ανταλλάσουμε συνεχώς απόψεις με την Τουρκία για το συγκεκριμένο θέμα και θα συνεχίσουμε να πράττουμε το ίδιο».Ενώ απαντώντας στην ερώτηση αν πήραν κάποια πληροφορία από την Τουρκία περί επιστροφής του Ιράν στο τραπέζι των συνομιλιών, σημείωσε τα παρακάτω:


« Όπως ήδη είναι γνωστό, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Davutoğlu ήταν στο Ιράν πριν από μιάμιση εβδομάδα. Ο κος Davutoğlu ήταν αρκετά αισιόδοξος έπειτα από την επίσκεψη αυτή στο θέμα ότι θα πάρουμε κάποια ικανοποιητική απάντηση από το Ιράν. Αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη προς το παρών».
TRT-ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/blog-post_8137.html#.TyOZ5cWfeM8

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top