Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κατεξευτέλισαν το επίσημο τουρκικό κράτος στο διαδίκτυο, οι "Ανώνυμοι". Οι Anonymous, είχαν βάλει στο στόχαστρο τις ιστοσελίδες των τουρκικών υπουργείων και όχι απλώς περιφερειακών οργανισμών. Τελικά σύμφωνα με την Hurriyet, πέτυχαν απολύτως, "κατεβάζοντας" τις σελίδες 3 υπουργείων, μεταξύ των οποίων του υπουργείου Εξωτερικών και τις σελίδες της αστυνομίας...



Για περίπου δύο ώρες οι σελίδες των υπουργείων Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Εξωτερικών καθώς και ιστοσελίδες της αστυνομίας, ήταν ανενεργές, με το κλασσικό μήνυμα των "διαδικτυακών εισβολέων" να καπελώνει τους επίσημους οργανισμούς του κράτους.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, μια ειδική ομάδα από την διεύθυνση τηλεπικοινωνιών προστάτευσε τις ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να μην υποστούν περαιτέρω ζημιές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top