Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ξεκινά σύντομα η πώληση μέρους της Δημόσιας περιουσίας από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Σύμφωνα με υπολογισμούς η αξία της περιουσίας αυτής εκτιμάται στα 600 εκατ. ευρώ και στα ακίνητα που πρόκειται είτε να πωληθούν είτε να γίνει επαναμίσθωση συμπεριλαμβάνονται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, τα υπουργεία Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης, το Αρχηγείο Αστυνομίας κ.ά.


Στόχος της διαδικασίας αυτής είναι η προσέλκυση ξένων επενδυτών. Το σκεπτικό είναι οι υποψήφιοι επενδύτες να μπορούν να επιλέξουν κάποια από τα εν λόγω κτίρια, χωρίς να χρειάζεται να διεκδικήσουν το σύνολο, δηλαδή όλο το χαρτοφυλάκιο ακινήτων. Υπενθυμίζεται ότι η πώληση και επαναμίσθωση θα είναι διάρκειας 25-30 ετών.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top