Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Κώστας Πλεύρης, πατέρας του Θανάση Πλεύρη, ο οποίος πριν μερικές μέρες προσχώρησε στη ΝΔ, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης. Σε δηλώσεις του ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε: «Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του ΛΑΟΣ που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος,
γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Ο ίδιος ο κ. Πλεύρης δήλωσε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον».

Ο Κ. Πλεύρης, το 1960 ίδρυσε την οργάνωση «4η Αυγούστου», στελέχη της οποίας υπήρξαν πολλές προσωπικότητες της άκρας δεξιάς, όπως ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Στη διάρκεια της δικτατορίας, διορίστηκε καθηγητής στη Σχολή Γενικής Μορφώσεως του Αρχηγείου Στρατού, όπου δίδασκε κοινωνιολογία και προπαγάνδα. Επίσης, διορίστηκε καθηγητής στις Σχολές Αστυνομίας Πόλεων και Χωροφυλακής καθώς και σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού. Ήταν στενός συνεργάτης και κουμπάρος του Ι. Λαδά και διορίστηκε, επί υφυπουργίας του, γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του.

Το 1999 ο Κώστας Πλεύρης ίδρυσε το πολιτικό κόμμα Πρώτη Γραμμή, με το οποίο συμμετείχε στις Ευρωεκλογές, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, επιτυγχάνοντας ποσοστό 0,75%. Στις εθνικές εκλογές του 2000 σύναψε συνεργασία με τον Μάκη Βορίδη και το κόμμα του, το Ελληνικό Μέτωπο, καθώς και με κάποια πρώην στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά, μεταξύ των οποίων και ο σημερινός εκδότης της εφημερίδας Στόχος, Σάββας Χατζηπαρασκευάς, αποσπώντας στις εκλογές το 0,18% των ψήφων.

Το 2004 ήταν υποψήφιος με τον ΛΑ.Ο.Σ. στην Α' Αθηνών, ωστόσο το ΛΑΟΣ τότε δεν μπήκε στη Βουλή.
http://newsite.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=91093

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!;;;

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top