Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα των τμημάτων συνοριακής φύλαξης, λόγω της αύξησης του φαινομένου της διέλευσης λαθρομεταναστών από την ελληνοτουρκική μεθόριο, κατά τους θερινούς μήνες, ζητάει από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελ. Οικονόμου, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου.


Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Χαράλαμπος Παντελίδης, <<στο νομό Έβρου έχουν να γίνουν προσλήψεις από το 2000 και είναι πλέον καιρός η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της πάνω στο συγκεκριμένο θέμα>>. Σημειώνει δε πως, επί 12 χρόνια ο Έβρος έχει καταστεί μοναδική πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών και οι συνοριοφύλακες παλεύουν καθημερινά <<με μόνο όπλο το φιλότιμο, μιας και το σύνολο των συναδέλφων, στα αποδυναμωμένα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης, ασχολούνται περισσότερο με την διαχείριση αυτών των ανθρώπων και πολύ λίγο με την αποτροπή εισόδου τους, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τους>>.

Μοναδική λύση, σύμφωνα με τον κ. Παντελίδη, είναι η πρόσληψη τουλάχιστον 500 νέων Συνοριακών Φυλάκων στο νομό Έβρου, για την καλύτερη αντιμετώπιση του φαινομένου.

Συγχρόνως, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου και μέχρι την πρόσληψη νέων συνοριοφυλάκων, ζητά να αποσπασθούν περίπου 200 άτομα, για την κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών, αλλά και να ενισχυθεί ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός των υπηρεσιών, με αυτοκίνητα τύπου τζιπ και λεωφορεία μεταφοράς κρατουμένων από υπηρεσίες της ενδοχώρας που δεν τα χρειάζονται.
Πηγή: ΑΜΠΕ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top