Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012


Το βιολογικό "αποτύπωμα" άνδρα που βρέθηκε στη 15χρονη Μυρτώ προδίδει απόπειρα βιασμού...
Μετά την είδηση ότι βρέθηκε ανδρικό DNA στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο, που εντοπίσθηκε βαρύτατα χτυπημένη, ημίγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση σε παραλία του νησιού, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση για πληροφορίες στην κοινωνία της Πάρου, καθώς και σε όσους βρέθηκαν στο νησί για διακοπές την προπερασμένη Κυριακή 22 Ιουλίου.
Ο πατέρας της 15χρονης κοπέλας μίλησε
στη ΝΕΤ και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η κόρη του κακοποιήθηκε βάναυσα από κάποιον. «Δεν ήταν μια απλή κακοποίηση, προσπάθησε να το βασανίσει το κορίτσι. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είχε βάλει κάτω το παιδί μου και το χτυπούσε» δήλωσε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουσιούρης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 σημείωσε το γεγονός ότι παρά την κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε η κοπέλα, κάποιοι ατυχώς μίλησαν για ατύχημα τις πρώτες ημέρες.
«Έπεσε στα βράχια», έλεγαν.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της κοπέλας, το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη, καθώς και τα στοιχεία που συγκεντρώνονται πλέον από τις εξετάσεις που της έχουν γίνει διαψεύδουν κατηγορηματικά ένα τέτοιο σενάριο.
Ενδεικτικό είναι ότι εκτός από την κινητοποίηση των Αρχών του νησιού, στην Πάρο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών.
Προς το παρόν, όμως δεν έχουν εντοπιστεί αυτόπτες μάρτυρες και για το λόγο αυτό η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε ή ξέρει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία.
Ο δικηγόρος της οικογένειας υπενθύμισε ότι τα γεγονότα συνέβησαν με φως ημέρας, καθώς η ώρα ήταν περίπου 7:30 το απόγευμα. Η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε βράχια της παραλίας Χρυσή Ακτή.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης εντοπίστηκε γενετικό υλικό άνδρα. Εντός των ημερών αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Η 15χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν και έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
.epikaira.gr/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top