Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Ρόμπερτ Φίτσο, πρωθυπουργός της Σλοβακίας --κράτους-μέλους της Ευρωζώνης-- δήλωσε σήμερα ότι θεωρεί πως οι πιθανότητες να διασπαστεί η νομισματική ένωση είναι 50-50, ενόψει μίας σειράς συναντήσεων υψηλού επιπέδου τον ερχόμενο μήνα, οι οποίες ενδέχεται να αποβούν αποφασιστικές για το μέλλον των Δεκαεπτά.

«Ανησυχώ για την κατάρρευση της Ευρωζώνης, φυσικά», τόνισε ο Φίτσο σε τηλεοπτική του συνέντευξη.



«Θα εξαρτηθεί από το πώς θα χειριστούμε την κατάσταση σε ορισμένες χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία. Επίσης θα εξαρτηθεί από το πώς η καθεμία από τις χώρες της Ευρωζώνης θα αντιδράσει στα έγγραφα που αφορούν την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Βλέπω εξίσου ρεαλιστική τη διάσπαση της Ευρωζώνης όσο και τη διατήρησή της, 50 -50», πρόσθεσε.

Με άλλα λόγια ή θα διαλυθεί ή δεν θα διαλυθεί. Φοβερός αναλυτής ο Σλοβάκος πρωθυπουργός. Να τον φέρουμε και στην Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top