Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Για «στοχευμένη απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης» έκανε λόγο ο υπεύθυνος του τομέα Εσωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γ. Κουράκος, σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Στυλιανίδη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ.

«Με τον ίδιο τρόπο που οι προεκλογικές εξαγγελίες περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και επιμήκυνσης του χρόνου
δημοσιονομικής προσαρμογής αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες στην πρόσφατη συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά, εφαρμόζονται νέες περικοπές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παρά τις δηλώσεις των κυβερνητικών εταίρων κ. Βενιζέλου και κ. Κουβέλη για το αντίθετο», παρατήρησε ο κ. Κουράκος.

Επισήμανε μάλιστα πως η απαξίωση της αυτοδιοίκησης «αποτελεί συνέχεια της πολιτικής των Μνημονιακών Κυβερνήσεων που στόχο έχει την εκχώρηση σε ιδιωτικά συμφέροντα δράσεων που παραδοσιακά καλύπτουν οι ΟΤΑ».

«Την ίδια ώρα που η χώρα βιώνει την 5η συνεχόμενη χρονιά ύφεσης, ο αριθμός των ανέργων υπολογίζεται να ξεπερνάει το 1,5 εκ μέχρι το τέλος του έτους, ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης αποτελεί μέσο εξισορρόπησης των κοινωνικών ανισοτήτων που δημιουργούνται», πρόσθεσε, καλώντας την κυβέρνηση να καλύψει άμεσα τις δεσμεύσεις της απέναντι στους δήμους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top