Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Την εμπλοκή της Τουρκίας στη στρατιωτική δράση της συριακής αντιπολίτευσης αποκαλύπτει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στήθηκε μυστηριώδες στρατόπεδο στην Αντιόχεια σε μικρή απόσταση από τα σύνορα με τη Συρία, στο οποίο βρίσκονται 30 Σύριοι στρατηγοί, 500 αξιωματικοί και αστυνομικοί που εγκατέλειψαν τη χώρα τους και συμμετέχουν στον αντιπολιτευόμενο Ελεύθερο Στρατό της Συρίας.
Κάνει επίσης λόγο για έντονη παρουσία πρακτόρων της Μυστικής υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας καθώς και στελεχών του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών εντός του στρατοπέδου.

Η αποκάλυψη από την εφημερίδα Μιλιέτ έγινε μετά την απαγόρευση εισόδου στο στρατόπεδο σε δύο βουλευτές της τουρκικής αντιπολίτευσης οι οποίοι επιχείρησαν να το επισκεφθούν.

Λίγες μέρες νωρίτερα στον τουρκικό τύπο δημοσιεύτηκαν πληροφορίες ότι καθημερινά Σύριοι αντικαθεστωτικοί που μένουν στο στρατόπεδο περνούν τα σύνορα, κτυπούν κυβερνητικούς στόχους και στη συνέχεια επιστρέφουν στην Τουρκία.

Η κυβέρνηση Ερντοάν διαψεύδει τις πληροφορίες, ωστόσο Τούρκοι αναλυτές αναφέρουν ότι η χώρα από μέρος της λύσης του προβλήματος έχει μετατραπεί σε μέρος του προβλήματος.

http://www.astra.com.cy/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top