Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει κάτι για τη στήριξη των απλήρωτων εδώ και 11 μήνες εργαζομένων στην Ιπποκράτους.

Όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ζήτησε από τους βουλευτές να ενισχύσουν το κόμμα με 5.000 ευρώ έκαστος, ούτως ώστε οι εργαζόμενοι να πάρουν μια μικρή ανάσα την περίοδο των εορτών. Επίσης κάλεσε τους ευρωβουλευτές του κόμματος να διαθέσουν ο καθένας από 10.000 ευρώ.



Την Παρασκευή το πρωί 8 βουλευτές κατέθεσαν στο κόμμα την… προσφορά τους, ενώ 2-3 βουλευτές δήλωσαν στην παρούσα φάση αδυναμία να αντεπεξέλθουν σε αυτή την υποχρέωση, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ.

http://olympia.gr/2012/12/24/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%AD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top