Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Εκτιμάται ότι στα οικόπεδα 10 και 11 και 12 κρύβεται τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου

Τέλος του χρόνου, γεωτρύπανο από την Νότιο Κορέα θα πραγματοποιήσει πέντε γεωτρήσεις στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη του Ισραήλ, με στόχο την εξεύρεση πετρελαίου και αμέσως μετά, η πλατφόρμα θα περάσει στην κυπριακή ΑΟΖ, και συγκεκριμένα στα οικόπεδα 10 και 11 της γαλλικής Τοτάλ και στο 12 της Νόμπολ.

Η ειδική πλατφόρμα της κορεάτικης Νταεβού στοιχίζει 625 χιλιάδες δολάρια την ημέρα, αλλά ο διευθυντής της υπηρεσίας ενέργειας Σόλων Κασίνης εκτιμά ότι στα τεμάχια αυτά κρύβεται ένα τεραστίων διαστάσεων κοίτασμα πετρελαίου.
Η ανόρυξη πετρελαίου θα φέρει στην Κύπρο έσοδα πολύ πιο γρήγορα από το φυσικό αέριο, καθότι όπως είπε ο κύριος Κασίνης, ούτε υποδομές χρειάζονται ούτε διασωληνώσεις. Θα φορτώνεται, πρόσθεσε, από εκεί που θα εξορύσσεται και θα πηγαίνει για διύλιση.
Καθημερινή Κύπρου

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top