Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο δήμαρχος της Ίμβρου (Gökçeada αποκαλούν το νησί στην Τουρκία), απηύθυνε κάλεσμα προς τους Έλληνες που κάποτε ζούσαν στο νησί, εκφράζοντας την ελπίδα να επιστρέψουν και να κατοικήσουν πάλι στα χωριά τους, απολαμβάνοντας την ειρηνική και όμορφη ζωή που προσφέρει αυτός ο παράδεισος του Αιγαίου.
Ο Γιουτσέλ Αταλάι, χωρίς να ξεχάσει να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό Ερντογάν και τον υπουργό Παιδείας, Νάμπι Αβτσί (Nabi Avcı), προέβη στην πρόσκληση μετά την απόφαση να ανοίξει ξανά το ελληνικό σχολείο που παρέμενε κλειστό για περίπου μισό αιώνα. Είχε ανοίξει το 1951 για να κλείσει το 1964 με διάταγμα του τότε πρωθυπουργού, Ισμέτ Ινονού.


Εξαιτίας των εντάσεων στην Κύπρο, οδηγήθηκε σε μαζική έξοδος ο ελληνικός πληθυσμός, που είχε λόγους να φοβάται για την ασφάλειά του, με αποτέλεσμα το σχολείο να κλείσει.

Στο μήνυμά του, ο δήμαρχος ενέπλεξε και το θρησκευτικό στοιχείο, λέγοντας ότι η αγάπη για τον άνθρωπο προέρχεται από τον Δημιουργό, δεν έχει σημασία η θρησκεία του καθενός και όλοι μπορούν ελεύθερα να ζήσουν και να συνυπάρξουν ειρηνικά.
Μακάρι κύριε δήμαρχε τα πράγματα να ήταν τόσο απλά… μακάρι να γίνουν κάποια μέρα, αν και πολύ αμφιβάλλουμε…

DEFENCEPOINT

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top