Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Πάνω από 70 Γερμανοί ισλαμιστές εξτρεμιστές έχουν μεταβεί στη Συρία για να συμμετάσχουν στις μάχες εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων στη χώρα αυτή, αριθμός που αυξάνεται, όπως ανέφερε η τοπική εφημερίδα Westdeutsche Allgemeine Zeitung σε ένα δημοσίευμα στον ιστότοπό της σήμερα.
«Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα της κυβέρνησης που ανακοινώθηκαν στο κοινοβούλιο, οι υπηρεσίες ασφαλείας διαθέτουν τώρα ενδείξεις για το γεγονός ότι πάνω από 70 ισλαμιστές από τη Γερμανία έχουν
αναχωρήσει προς τη Συρία για να συμμετάσχουν σε μάχες ή να υποστηρίξουν την αντίσταση στο καθεστώς του [Σύρου προέδρου] Μπασάρ αλ Άσαντ με κάποιον άλλον τρόπο», έγραψε η εφημερίδα αυτή, επικαλούμενη την απάντηση στελέχους της κυβέρνησης σε ερώτηση η οποία υποβλήθηκε στο κοινοβούλιο.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε «πολλές εκατοντάδες πρόσωπα», πρόσθεσε η εφημερίδα, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Στα τέλη του Ιουνίου, πιστευόταν ότι 60 Γερμανοί ισλαμιστές βρίσκονταν στη Συρία. Η γερμανική κυβέρνηση εκτιμά ότι οι μαχητές αυτοί θα αποτελέσουν με την επιστροφή τους στη Γερμανία «έναν σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια» της χώρας.

Πηγή: AΠE-MΠΕ, Καθημερινή

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top