Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Εάν στόχος μίας πιθανής επίθεσης είναι να δημιουργήσει μία ισορροπία δυνάμεων ... αυτό είναι μία ψευδαίσθηση και καθόλου εφικτό», υποστήριξε ο σύρος υπουργός Εξωτερικών, Γουαλίντ Μουαλέμ.
Η Συρία θα αμυνθεί με όλα τα διαθέσιμα μέσα σε περίπτωση αμερικανικού χτυπήματος στο έδαφός της, διεμήνυσε σήμερα η κυβέρνηση Άσαντ.

Σε δηλώσεις του ο σύρος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε ψευδαίσθηση την εκτίμηση ότι μία ξένη στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία θα μπορούσε να δημιουργήσει μία ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των δυνάμεων του προέδρου Άσαντ και των ανταρτών.

«Εάν στόχος μίας πιθανής επίθεσης είναι να δημιουργήσει μία ισορροπία δυνάμεων ... αυτό είναι μία ψευδαίσθηση και καθόλου εφικτό», υποστήριξε ο Γουαλίντ Μουαλέμ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο σύρος ΥΠΕΞ ξεκαθάρισε επίσης ότι η Δαμασκός θα συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις ανεξάρτητα από οποιαδήποτε ξένη επίθεση στο έδαφός της, για να προειδοποιήσει στη συνέχεια ότι πιθανό χτύπημα ξένων δυνάμεων στη Συρία θα ήταν προς το συμφέρον αντάρτικων ομάδων που συνδέονται με την Αλ Κάιντα.

«Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις γύρω από τη Δαμασκό δεν θα σταματήσουν ... Αν ο στόχος (μίας ξένης επέμβασης) είναι να περιορίσουν τις νίκες των ενόπλων δυνάμεων της Συρίας δεν θα το καταφέρουν», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μουαλέμ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας ενημέρωσε εξάλλου πως η δεύτερη επίσκεψη των επιθεωρητών του ΟΗΕ στις βομβαρδισμένες περιοχές στα περίχωρα της Δαμασκού αναβλήθηκε για την Τετάρτη, «λόγω διαφωνιών μεταξύ των ανταρτών» για τους όρους ασφαλείας.

Στο σημείο αυτό απέρριψε και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε χθες ο αμερικάνος υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, λέγοντας ότι η κυβέρνηση Άσαντ δεν παρεμποδίζει το έργο των επιθεωρητών.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top