Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

H Μόσχα επικεντρώνεται στην πρόληψη κάθε χρήσης βίας κατά της Συρίας, ανακοίνωσε σήμερα υψηλός αξιωματούχος του Κρεμλίνου.
Μέχρι στιγμής η Ρωσία εργάζεται σκληρά για να αποφευχθεί κάθε σενάριο στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, δήλωσε ο Γιούρι Ουσάκοφ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τι θα πράξει η Μόσχα στην περίπτωση επίθεσης κατά του καθεστώτος Ασσαντ.
Τόνισε επίσης ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν παραδώσει στη Ρωσία τα «δεδομένα επιτήρησης», που αποδεικνύουν πως το συριακό καθεστώς έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά αμάχων. «Επικαλούνται το απόρρητο των πληροφοριών» είπε ο Ουσάκοφ, «εφόσον όμως δεν έχουμε στοιχεία, εμείς δεν το πιστεύουμε».



Αν και το θέμα της Συρίας δεν είναι στην επίσημη ημερήσια διάταξη της Συνόδου Κορυφής της G20 που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομαδα, 5-6 Σεπτεμβρίου στην Αγία Πετρούπολη, είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί στο περιθώριο, κατέληξε ο Ουσάκοφ.
RIA Novosti

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top