Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στη δημοσιότητα έδωσε το FBI ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο οποίο φαίνονται όλες οι κινήσεις του Άαρον Αλέξις, ο οποίος στις 16 Σεπτεμβρίου μπήκε με μια καραμπίνα σε κτήριο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 12 ανθρώπους.

Ο κατηγορούμενος για τη σφαγή στη ναυτική βάση της Ουάσινγκτον Νέιβι Γιαρντ, πίστευε ότι τον έλεγχαν με ηλεκτρομαγνητικά κύματα τους μήνες που προηγήθηκαν της αιματηρής ένοπλης επίθεσης που πραγματοποίησε, όπως δήλωσε την Τετάρτη αξιωματούχος του FBI.



Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 34χρονος δράστης είχε στόχο κάποιον άνθρωπο στην επίθεση, σημείωσε η Βάλερι Παρλέιβ, υποδιευθύντρια του FBI, η οποία είναι αρμόδια για την περιοχή της Ουάσινγκτον.

«Βρήκαμε σχετικές επικοινωνίες στα ηλεκτρονικά του μέσα, στις οποίες υπήρχαν αναφορές στην παραισθητική πεποίθηση ότι τον έλεγχαν ή τον επηρέαζαν με εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα τους τελευταίους τρεις μήνες» διευκρίνισε.

Στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας από τις πύλες της ναυτικής βάσης και σημεία εντός των εγκαταστάσεων εμφανίζεται ο Αλέξις να εισέρχεται ήρεμα στη βάση και να κινείται προσεκτικά στους διαδρόμους οπλισμένος με καραμπίνα, ελέγχοντας εάν ένα δωμάτιο είναι άδειο πριν κατέβει τρέχοντας τις σκάλες.

nooz

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top