Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η κυβέρνηση της Κένυας ζήτησε από τη Διεθνή Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας, Ίντερπολ, να προσθέσει στη λίστα με τους ανθρώπους που καταζητούνται τη Βρετανίδα Σαμάνθα Λιούθγεϊτ, την επονομαζόμενη «Λευκή χήρα», η οποία σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές θεωρείται ύποπτη για την επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι την περασμένη εβδομάδα.



Ο Νέγκα Μουχόρο, διευθυντής του Εγκληματολογικού Τμήματος Ερευνών της Κένυας, δήλωσε ότι ο κόκκινος συναγερμός για την Λιούθγεϊτ δεν σχετίζεται με την επίθεση από σομαλούς ισλαμιστές μαχητές της οργάνωσης αλ Σαμπάαμπ στο εμπορικό κέντρο Γουέστγκεϊτ, κατά την οποία τουλάχιστον 72 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

«Ο κόκκινος συναγερμός δεν σχετίζεται με την υπόθεση Γουέστγκεϊτ. Ο ρόλος της (Λιούθγκεϊτ) σε αυτή την υπόθεση δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, ωστόσο καταζητείται για τις κατηγορίες κατοχής εκρηκτικών και συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Μουχόρο.

Όπως ανακοίνωσε η Ίντερπολ, η Λιούθγκεϊτ καταζητείται βάσει αυτών των κατηγοριών από τον Δεκέμβριο του 2011.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ
Κέρδος online 27/9/2013 9:02

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top