Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μαζικά θα παραιτηθούν οι βουλευτές – γερουσιαστές της κεντροδεξιάς σε περίπτωση που η απόφαση της Γερουσίας, αρχές Οκτωβρίου είναι η αποπομπή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως αποφάσισαν σε συνεδρίασή τους.
Όπως μετέδιδαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο καβαλιέρε φέρεται να ζήτησε από τους βουλευτές και τους γερουσιαστές του κόμματός του να υποβάλλουν την παραίτησή τους, σε κομματική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.



Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας La Repubblica, ανέφερε ότι οι εκπρόσωποι του Forza Italia ενδεχομένως να ζητήσουν από τους εκλεγμένους της κεντροδεξιάς στη Βουλή να υπογράψουν μια "ομαδική προκαταβολική παραίτηση εν λευκώ", σε περίπτωση αποπομπής του Μπερλουσκόνι.

Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία στην ιταλική γερουσία για το θέμα Μπερλουσκόνι αναμένεται να διεξαχθεί στα αρχές Οκτωβρίου.

http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27372&subid=2&pubid=32035662

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top