Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Δεκέμβριος 27, 2013
Η Ορθόδοξη Ένωση της Συρίας, ανακοίνωσε στις 27 Δεκεμβρίου 2013, το σχηματισμό μια ιδιωτικής πολιτοφυλακής- Δυνάμεων Αυτοάμυνας.

Η Ένωση σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η στρατιωτική οργάνωση θα αγωνίζεται εναντίον κάθε μορφής απειλής για τους Χριστιανούς στο έδαφος της Συρίας.

Η ίδρυση του αστυνομικού σχηματισμού καθώς και οι προθέσεις του ανακοινώθηκαν από τον εκπρόσωπο της Ένωσης, Μίλαντ Γεωργής στην Al-Sumaria News.



Το πρώτο τμήμα της χριστιανικής αυτοάμυνας αποτελείται, ήδη, από 300 άτομα- άνδρες και γυναίκες και η Ένωση ευελπιστεί ότι θα ενώσει τους εκπροσώπους όλων των χριστιανικών κοινοτήτων στην πολιτοφυλακή. Η ομάδα θα έχει πεδίο δράσης στην περιοχή Τζαζίρα.

Οι Χριστιανοί αποτελούν το 10,8 τοις εκατό του πληθυσμού της Συρίας. Οι περισσότεροι μιλούν αραβικά και ένα μέρος ομιλεί την αρμενική γλώσσα, γράφει το δημοσίευμα.
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top