Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Égalité et Réconciliation (Γαλλία)      (μτφΚριστιάν)
Ο Πρόεδρος της Αρμενίας έστειλε μήνυμα προς τον Σύρο ομόλογό του σε σχέση με τη επικαιρότητα που χαρακτηρίζεται από τις τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή.

Ο Σερζ Σαρκισιάν καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της πόλης Κεσάμπ (Kessab) προάστιο της Λατάκιας και ευχαρίστησε τον Μπασάρ αλ-Άσσαντ για την προστασία που παρέχει ο Συριακός Αραβικός Στρατός στην αρμενική μειονότητα.

Ο Πρόεδρος της Συρίας επαναβεβαίωσε ότι η Συρία είναι και θα παραμείνει πάντα ένα μοντέλο συνύπαρξης και εθνικής ενότητας ενώπιον μιας κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας Αρμενίων βουλευτών κατά τη διάρκεια συνάντησης την Πέμπτη 27 Μαρτίου.

Στις 21 Μαρτίου, πάνω από 2.000 Αρμένιους της Κεσάμπ διέφυγαν από τις μάχες και κατέφυγαν στη Λατάκια, προκαλώντας σάλο στην Αρμενία και στη διασπορά.

Ο ρόλος της Άγκυρας στην υποστήριξη των τζιχαντιστών του Μετώπου Αλ-Νούσρα καταγγέλθηκε από τη Δαμασκό και το Ερεβάν. 
Υπάρχουν μαρτυρίες για την παρουσία μαχητών από τη Τσετσενία και τη Σαουδική Αραβίας στις τάξεις των μαχητών της Τζιχάντ που συμμετείχαν σε λεηλασίες και βεβήλωση των χριστιανικών χώρων λατρείας.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top