Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Γιατί δεν παρέλασαν οι S - 300 στην Αθήνα όπως είχε προγραμματιστεί ψάχνουν να βρουν άπαντες. Το πιο δημοφιλές σενάριο είναι ότι υπήρξε η έκφραση αμερικανικής δυσαρέσκειας για την πρόθεση της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ να επιλέξει τα ρωσικά συστήματα για την παρέλαση.

Λένε μάλιστα όσοι είδαν την δοκιμαστική παρέλαση στο Τατόϊ ότι οι S - 300 προηγούνταν των Patriot.


Η δοκιμαστική παρέλαση στο Τατόϊ
Το σενάριο “πονάει” βέβαια λίγο στο σημείο που έχει να κάνει με την βολή που έγινε πρόσφατα στην Κρήτη. Λένε όσοι δεν πιστεύουν αυτή την εκδοχή ότι αφού έγινε η βολή η παρέλαση γιατί να ενοχλήσει;

Τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ χειρότερα αν ισχύουν κάποιες άλλες πληροφορίες που θέλουν…τα τρόλλεϋ να είναι υπεύθυνα για την παραμονή των S - 300 στο Τατόϊ! Τι σχέση έχουν;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ενώ η στρατιωτική ηγεσία -κάποιος από την οποία είχε και την …φαεινή ιδέα για τους S - 300- με απόλυτη μυστικότητα μετέφερε τα συστήματα από τις 8 Μαρτίου (!!!) στην Αθήνα, δεν είχε υπολογίσει…τα καλώδια των τρόλλεϋ που θα “έβρισκαν” οι S - 300 στην πορεία τους κατά τη διάρκεια της παρέλασης!!! Αν πράγματι ισχύει αυτή η εκδοχή τα πράγματα είναι όντως χειρότερα! Να έχεις καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο…Τζέημς Μποντ και να μην έχεις υπολογίσει αυτή τη λεπτομέρεια; Τίποτα δεν μας εκπλήσσει.

Μας εκπλήσσει βεβαίως το γεγονός ότι από τις 8 Μαρτίου δεν υπάρχουν  S - 300 στην Κρήτη!

Πηγή

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top