Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μαύρη Θάλασσα-US Mil.
Το εξοπλισμένο με πυραύλους αντιτορπιλικό USS Donald Cook (DDG75) απέπλευσε από το ρουμανικό λιμάνι της Κωστάντζα την 24η Απριλίου 2014.


Η παρουσία του Donald Cook αποτέλεσε ένα παράδειγμα της δέσμευσης του Ναυτικού των ΗΠΑ για την ενίσχυση της διαλειτουργικότητας στη θάλασσα που αποτελεί ακρογωνιαίος λίθος της στρατιωτικής δύναμης του NATO, ενώ αποδεικνύει ότι οι ΗΠΑ και οι συμμαχικές δυνάμεις έχουν την ικανότητα να παρέχουν προστασία στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, σημειώνει το στρατιωτικό κείμενο.

Καθώς στη Μαύρη Θάλασσα, το Donald Cook διαβεβαίωνε τους συμμάχους μας για τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε λιμάνια και ασκήσεις στη θάλασσα με το ρουμανικό ναυτικό, βρίσκονται ακόμη η φρεγάτα Oliver Hazard Perry και το αντιτορπιλικό Uss Taylor (FFG 50).

Μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή του από τη Μαύρη Θάλασσα το Donald Cook πραγματοποίησε άσκηση με το Taylor και τα ρουμανικά σκάφη ROS Regina Maria (F 222) και το ROS Marasesti (F 111).

Η άσκηση έγινε επάνω σε μια προσομοίωση επίθεσης μικρών σκαφών, γρήγορων και επιθετικών, απαιτώντας από τους συμμετέχοντες να εργασθούν σε στενή επικοινωνία μεταξύ τους για να αποκρούσουν την υποτιθέμενη επίθεση.

[Το USS Donald Cook (DDG75) είχε εισέλθει στη Μαύρη Θάλασσα στις 14 Απριλίου 2014]
--
 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top