Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Να τερματίσουν τις αιματηρές επιχειρήσεις στην νότια και ανατολική Ουκρανία και να προχωρήσουν σε διάλογο, λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα όλων των πολιτών, καλεί τις αρχές του Κιέβου η Μόσχα, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα ο κορυφαίος ρώσος διπλωμάτης με τον γάλλο ομόλογό του Λοράν Φαμπιούς, τόνισε πως η Ρωσία θα σεβαστεί τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Μαΐου και ελπίζει πως οι νέες ουκρανικές αρχές θα λάβουν άμεσα μέτρα για τον τερματισμό της αιματοχυσίας στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας, αποσύροντας τα ουκρανικά στρατεύματα και ακυρώνοντας τις στρατιωτικές επιχειρήσεις καταστολής και τιμωρίας κατά αμάχων.
«Αυτό θα είναι ένα πρώτο βήμα για την αποκλιμάκωση της βίας, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ένας εθνικός διάλογος για την επίτευξη κοινής συμφωνίας για τις νέες συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη του ΟΑΣΕ», είπε ο Λαβρόφ.
«Μάλλον δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στο Ντονιέτσκ ο Ποροσένκο...»
Σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο ρώσος ΥΠΕΞ, αμέσως μετά από την επίσημη σύσκεψη του Ρωσοτουρκικού Συμβουλίου Συνεργασίας, σημείωσε πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στην περιφέρεια του Ντονιέτσκ - την οποία σκοπεύει να επισκεφθεί πρώτη, σύμφωνα με δήλωσή του - όσο τα ουκρανικά στρατεύματα συνεχίζουν την επιχείρηση καταστολής και τιμωρίας κατά των αυτονομιστών.
«Οι συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιθέσεις, οι βομβαρδισμοί και τα πυρά κατά της πολιτοφυλακής και κατά αμάχων πολιτών, μαζί με την Εθνική Φρουρά και τον Δεξιό Τομέα δεν συνιστούν και τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα θερμό καλωσόρισμα του νέου προέδρου στην περιοχή. Πρόκειται για πραγματικό πόλεμο, έναν αιματηρό εμφύλιο» είπε ο Λαβρόφ.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1789.html#.U4bCBPnUwwE

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top