Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει σύντομα ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, ο οποίος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη
Έρχεται Κύπρο ο Νετανιάχου
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου.



Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως θέματα που άπτονται της ενέργειας και της ενδεχόμενης συνεργασίας Κύπρου - Ισραήλ στον τομέα αυτό καθώς επίσης τις πολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τις εξελίξεις στο Ιράκ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον κ. Νετανιάχου για την παρούσα φάση του Κυπριακού και τον υπό εξέλιξη διάλογο.
Από πλευράς του ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το θέμα της απαγωγής των τριών Ισραηλινών εφήβων.
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν σε επίσκεψη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού στην Κύπρο το συντομότερο. Η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί μετά τη διευθέτηση της μέσω της διπλωματική οδού.
Πηγή: Newsup

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top