Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ISIS) εκτέλεσαν την Παρασκευή μέλος τους που είχε κατηγορηθεί για εκβιασμούς, και στη συνέχεια τον σταύρωσαν σε κοινή θέα στην επαρχία του Χαλεπιού στη Συρία.
Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε διάφορους τζιχαντιστικούς δικτυακούς τόπους διακρίνεται ένας άνδρας με γενειάδα και αίμα στο κεφάλι.

Από το λαιμό του κρέμεται μία πινακίδα που γράφει: «Ένοχος: Άμπου Αντνάν αλ Αναντάλι. Ποινή: εκτέλεση και σταύρωση επί τρεις ημέρες. Κατηγορία: εκβίαζε οδηγούς στα οδοφράγματα κατηγορώντας τους για αποστασία».



Το κείμενο φέρει την υπογραφή «Ο πρίγκιπας των πιστών», παραπέμποντας πιθανότατα στον ηγέτη της ISIS Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ο άνδρας εκτελέστηκε στην πόλη Μπαμπ με τρεις σφαίρες στο κεφάλι και κατόπιν οι ισλαμιστές σταύρωσαν τη σορό του, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι Σύροι αντάρτες αλλά και το Μέτωπο Αλ Νόσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, κατηγορούν τους τζιχαντιστές την ISIS ότι διαπράττουν εγκλήματα ακραίας βιαιότητας.
BHMA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top