Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Κατακόρυφη άνοδο σημειώνουν οι πωλήσεις των γνωστών ρωσικών όπλων Καλάσνικοφ στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες. Οπως είναι γνωστό η εταιρεία κατασκευής Kalashnikov Consortium συμπεριλαμβάνεται στην νέα αμερικανική λίστα κυρώσεων κατά της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να απαγορευθούν οι εισαγωγές Καλάσνικοφ στην αμερικανική επικράτεια.



Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ήδη τα όπλα Καλάσνοκοφ τείνουν να γίνουν είδος εν ανεπαρκεία. Η πώληση των όπλων που βρίσκονται ήδη σε αμερικανικά καταστήματα και αποθήκες παραμένει νόμιμη, όμως η ανεπάρκεια και η εξαφάνιση από την αγορά θα οδηγήσει σε εκτόξευση την τιμή τους.
«Τα Καλάσνικοφ εξαφανίζονται πολύ γρήγορα από τα ράφια» δηλώνει ο εκπρόσωπος του δικτύου καταστημάτων όπλων K-Var Corp, Ρόμπερτ Κέλερ, συμπληρώνοντας πως το απόθεμα που έχει η εταιρεία του έχει ήδη εξαντληθεί, μετά από την ανακοίνωση των κυρώσεων. Η K-Var Corp προτίθεται να αποκτήσει νέο φορτίο Καλάσνικοφ από κάθε αμερικανικό προμηθευτή που διαθέτει τα ρωσικά όπλα, τόνισε ο Κέλερ.
Οι πρόσφατες αμερικανικές κυρώσεις συμπεριλαμβάνουν, εκτός από την Kalashnikov Consortium και την αμυντική Almaz-Antey, καθώς και τους ενεργειακούς γίγαντες Rosneft και Novatek, αλλά και τις ρωσικές τράπεζες Vnesheconombank (VEB) και Gazprombank.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΩΣΙΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top