Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Μετά τον πανικό που προκλήθηκε στη Δύση από ισχυρισμούς του Κιέβου ότι Ρώσοι εισέβαλαν στο έδαφος της, όταν περίπολος Ρώσων στρατιωτών πιάστηκε στο Ουκρανικό έδαφος, η καναδική αντιπροσωπεία στο ΝΑΤΟ αντέδρασε με ένα σαρκαστικό "γεωγραφικό" τουιτάρισμα της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.. "Ρωσία - όχι Ρωσία" 


Το καναδικό tweet που επιχειρεί να προσφέρει δωρεάν μάθημα γεωγραφίας στη Μόσχα ύστερα από βίντεο που δημοσίευσε ο ουκρανικός στρατός με Ρώσους αλεξιπτωτιστές που καταλάθος εισέβαλαν στη χώρα, πριν από τις ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες στο Μινσκ την Τρίτη που πέρασε. 

"Η γεωγραφία μπορεί να είναι δύσκολη," έγραφε το τουιτάρισμα της καναδικής αντιπροσωπείας, χλευάζοντας την υποτιθέμενη δήλωση ενός από τους Ρώσους αλεξιπτωτιστές που κρατούνται, ο οποίος ότι ότι είχαν «χαθεί». Ωστόσο, στον "οδηγό για τους Ρώσους στρατιώτες".. 



Σε απάντηση της η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, απάντησε με ένα μήνυμα στο τουίτερ "μάθημα στη σύγχρονη γεωγραφία" λέγοντας ότι η Καναδική αντιπροσωπεία χρειάζεται ένα μάθημα γεωγραφίας η ίδια καθώς ξέχασε τον Ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ που συνορεύει με Λιθουανία και Πολωνία.. Εν τω μεταξύ, ο απεσταλμένος της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είπε ότι οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές που πιάστηκαν στην Ουκρανία είναι μόνο εννέα, αριθμός που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εισβολή. 

«Έχω μόλις δώσει συνέντευξη στο BBC και το πρώτο τους ερώτημα ήταν για τον αριθμό των ρωσικών στρατευμάτων στην ουκρανική επικράτεια. Είπα ότι πρόκειται για εννέα αλεξιπτωτιστές που κατά λάθος πέρασαν στην Ουκρανία, δήλωσε ο Vladimir Chizhov στο κανάλι Rossiya 24. 

Η αποστολή του ΟΑΣΕ νωρίτερα την ίδια μέρα, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία ρωσική στρατιωτική εισβολή απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Πέμπτης ότι μια πλήρους κλίμακας εισβολή ήταν σε εξέλιξη στην Ουκρανία. Την Τρίτη, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα περνάνε τακτικά τα ρωσικά σύνορα, ηθελημένα ή αθέλητα, και ποτέ δεν κατηγορήθηκαν για τίποτα και πάντα αφέθηκαν να επιστρέψουν ελεύθερα στην Ουκρανία. 

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας στο μεταξύ προσπαθεί να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει με τους υπό κράτηση Ρώσους αλεξιπτωτιστές μετά την προηγούμενη ανακοίνωση της ότι κατηγορούνται για υποβοήθηση αυτονομιστών.

http://amina-politiki.blogspot.gr/2014/08/tweeter.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top