Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

REUTERS/STRINGER
Τρεις δεξαμενές πετρελαίου βρίσκονταν στις φλόγες στο λιμάνι Ες Σίντερ, έναν από τους σημαντικότερους τερματικούς σταθμούς εξαγωγής πετρελαίου της Λιβύης, μία ημέρα μετά τις μάχες ανάμεσα σε κυβερνητικές δυνάμεις και ισλαμιστές αντάρτες που αποπειράθηκαν να καταλάβουν τις εγκαταστάσεις, δήλωσε αξιωματικός του στρατού.
Η πρώτη δεξαμενή πήρε φωτιά την Πέμπτη, όταν χτυπήθηκε από ρουκέτα την οποία εκτόξευσαν οι ισλαμιστές από ταχύπλοο, κατά τη διάρκεια της εφόδου την οποία εξαπέλυσαν στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της ανατολικής Λιβύης, είχε δηλώσει την Πέμπτη ο Αλί Αλ Χάσι, εκπρόσωπος της δύναμης η οποία έχει αναλάβει τη φρούρηση των εγκαταστάσεων.
Έκτοτε «η φωτιά εξαπλώθηκε σε άλλες δύο δεξαμενές», δήλωσε ο ίδιος.
Στήλες πυκνού καπνού και φλόγες ήταν ορατές από το Ες Σίντερ και το Ρας Λανούφ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Η πυρκαγιά απειλεί να εξαπλωθεί και σε άλλες δεξαμενές, είπε ο ίδιος, εκφράζοντας φόβους για οικολογική καταστροφή.
Ο κ. Αλ Χάσι είχε δηλώσει την Πέμπτη ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις απώθησαν την επίθεση των ισλαμιστών μαχητών, διευκρινίζοντας ότι τέσσερις στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στη μάχη.
Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top