Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Σε μια νέα προσπάθεια δαιμονοποίησης της Ρωσίας, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της Πολωνίας Στανισλάβ Κότζιετζ δήλωσε πως - θεωρητικά – υπάρχει πάντα η απειλή και η πιθανότητα ρωσικής εισβολής!
Σε συνέντευξή του στον στον πολωνικό ραδιοφωνικό σταθμό RMF FM, την περασμένη Τρίτη, ο Κότζιετζ μίλησε για απειλή επίθεσης από τη Ρωσική Ομοσπονδία, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει πού ακριβώς στηρίζει αυτήν την «πεποίθηση»: «Θεωρητικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα επίθεσης της Ρωσίας στην Πολωνία. Αν η Ρωσία αποφασίσει να κάνει αυτό το βήμα, αυτό σημαίνει πως δεν έχει άλλη επιλογή».

Σχολιάζοντας την δήλωση ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, Κονσταντίν Ντολγκόφ αρκέστηκε να επισημάνει πως η Δύση ασκεί μια συντονισμένη εκστρατεία δαιμονοποίησης της Ρωσίας και όλων αυτών που έχουν επιτευχθεί μέσω των προσπαθειών του ρωσικού λαού.
news.rambler.ru

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top