Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η διεξαγωγή ασκήσεων έρευνας και διάσωσης εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας στις οποίες συμμετέχουν οι ΗΠΑ, ευρωπαϊκές χώρες αλλά και χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, αποτελεί ένδειξη του ρόλου σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή, που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαϊδης.
Σε δηλώσεις στη Λάρνακα ο Υπουργός ερωτήθηκε για την άσκηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή Αεροναυτικών δυνάμεων της Κύπρου και των Ηνωμένων Πολιτειών.



Ο κ. Φωκαϊδης είπε ότι «η αεροναυτική άσκηση που ολοκληρώθηκε το πρωί νοτίως της Κύπρου εντός της ΑΟΖ της Δημοκρατίας, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, τελούσε υπό τον συντονισμό του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας».

Πρόσθεσε ότι πρόκειται για την τέταρτη άσκηση που πραγματοποιείται τον τελευταίο χρόνο και το επόμενο διάστημα εντός του καλοκαιριού προγραμματίζονται δύο μεγάλες ασκήσεις διεθνούς συνεργασίας με τη συνεργασία των ΗΠΑ, αρκετών ευρωπαϊκών χωρών αλλά και γειτονικών φίλων χωρών της Ανατολικής Μεσογείου».

Ο Υπουργός Αμυνας σημείωσε πως «είναι και αυτό μια ένδειξη του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος ως παράγοντας σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας».
Πηγή: ΚΥΠΕ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top