Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

REUTERS/KEVIN LAMARQUE
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες Πέμπτη ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο, ανταλλάζοντας απόψεις για τα πυρηνικά του Ιράν, την κατάσταση στη Συρία και την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε γραπτή του δήλωση.

«Οι ηγέτες συζήτησαν την αυξανόμενα επικίνδυνη κατάσταση στη Συρία και υπογράμμισαν τη σημασία της ενότητας μεταξύ των κρατών της Ομάδας 5+1 στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για να εμποδίσουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο», σημείωσε το γραφείο του κ. Ομπάμα, αναφερόμενο στην ομάδα των έξι χωρών που συμμετέχουν στις συνομιλίες.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε επίσης στον κ. Πούτιν ότι η Ρωσία οφείλει να σεβαστεί τους όρους της εκεχειρίας με την Ουκρανία, «συμπεριλαμβανόμενης και της απόσυρσης όλων των ρωσικών στρατευμάτων από ουκρανικά εδάφη», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters, Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top