Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών του Ιράκ

Για τετραμερή συνεργασία σε θέματα υπηρεσιών πληροφορίας και σε θέματα ασφάλειας στην Βαγδάτη για την αντιμετώπιση της απειλής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, έκανε λόγο οι αρχές του Ιράκ σε ανακοίνωσή τους το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.
Οι στρατιωτικοί αξιωματικοί της χώρας συμμετέχουν στη συνεργασία με τη Ρωσία, το Ιράν και τη Συρία σε θέματα υπηρεσιών πληροφορίας και σε θέματα ασφάλειας στην Βαγδάτη για την αντιμετώπιση της απειλής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.





Παράλληλα υπογραμμίζεται πως η συμφωνία προήλθε «από την εντεινόμενη ανησυχία της Ρωσίας για την παρουσία χιλιάδων τρομοκρατών από την Ρωσία που πραγματοποιούν εγκληματικές ενέργεια μαζί με την Ντάες (Ισλαμικό Κράτος)».

Ο ιρακινός υπουργός Εξωτερικών Ιμπραχίμ Αλ Τζααφάρι είχε δηλώσει την Παρασκευή από την Νέα Υόρκη ότι η χώρα του δεν έχει λάβει στρατιωτικούς συμβούλους από την Ρωσία για να βοηθήσουν τις ιρακινές δυνάμεις.
ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top