Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Φρένο σε κάθε συζήτηση για επαναδιαπραγμάτευση του τρίτου μνημονίου βάζει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM), τονίζοντας ότι η καταβολή οποιασδήποτε δόσης συνδέεται αυστηρά με την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.

Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Die Presse», το μέλος του ΔΣ του Μηχανισμού, Ρολφ Στράουx (Rolf Strauch) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) προειδοποιεί μάλιστα ότι εντός του Οκτωβρίου πρέπει να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση, η οποία προβλέπει ότι οι αλλαγές στις συντάξεις πρέπει ήδη να έχουν εφαρμοστεί.





Απαντώντας σε ερώτηση για το αν φοβάται ένα αίτημα επαναδιαπραγμάτευσης από την πλευρά της νέας κυβέρνησης, ο Ρ. Στράουχ είναι κατηγορηματικός: «Όχι, οι δεσμεύσεις ισχύουν. Οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις κυριαρχούν στο νέο ελληνικό κοινοβούλιο. Η πτέρυγα μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Λαϊκή Ενότητα) που καταψήφισε το πακέτο διάσωσης των 86 δισ. ευρώ απέτυχε να εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές».

ΠΗΓΗ: Ε.ΠΑ.Μ. ΕΛΛΑΣ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top