Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Διπλή έκρηξη σημειώθηκε στη διασταύρωση του σιδηροδρομικού σταθμού στην Άγκυρα, όπου ήταν το σημείο συνάντησης αριστερών ομάδων, που θα συμμετείχαν στη διαδήλωση "Μην επιμένετε στον πόλεμο - Ειρήνη Τώρα, Ειρήνη, Ψωμί, Δημοκρατία".
Την ώρα που οι διαδηλωτές συγκεντρώνονταν στο σημείο συνάντησης, εξερράγησαν οι δύο βόμβες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες.




Μέχρι στιγμής τουλάχιστον 50 άτομα έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία.
Η διαδήλωσε οργνώθηκε από συνδικαλιστικές οργανώσεις, οργανώσεις γυναικών και νεολαίας και από τα κόμματα HDP, CHP, Birleşik Haziran Hareketi, HDK κλπ.

Οι εκρήξεις ζωντανεύουν εικόνες φρίκης από τη δράση του βαθέος κράτους της δεκαετίας του 1990, όταν οι μηχανισμοί αυτοί παρενέβαιναν στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, για να διατηρήσουν την εξουσία, όταν αυτή κινδύνευε από τις επιλογές της κοινωνίας.
Tέλος, να σημειωθεί ότι η σφαγή αυτή γίνεται τη στιγμή που το ΡΚΚ προετοιμάζεται να κηρύξει μονομερή κατάπαυση του πυρός, εν όψει των εκλογών της 1ης Νοεμβρίου.
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/10/20_10.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top