Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Η Επιτροπή του Ιρακινού Κοινοβουλίου για την Άμυνα και Ασφάλεια, σε συνεδρίασή της,  έδωσε το πράσινο φως για ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις κατά του Ισλαμικού κράτους στο έδαφος του Ιράκ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Χακίμ ελ Ζαμίλι,  οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους προσπαθούν να ξεφύγουν από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς και καταφεύγουν στα ιρακινά εδάφη τα οποία έχουν κατακτήσει.




Ο Ζαμίλι δήλωσε ότι συζήτησαν το θέμα αυτό με τη Ρωσία και δίδουν την άδεια στα ρωσικά μαχητικά να επιχειρούν στα ιρακινά εδάφη.

Υπενθυμίζεται ότι το Ιράκ και η Ρωσία, στο πλαίσιο συνεργασίας κατά της τρομοκρατίας,  έχουν δημιουργήσει κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών,  που εδρεύει στη Βαγδάτη, το οποίο βοηθά στο συντονισμό των δράσεων στην καταπολέμηση του ‘ισλαμικού κράτους’.

Στο κέντρο πληροφοριών συνεργάζονται και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ιράν και της  Συρίας, όπως γράφει το τούρκικο δημοσίευμα που επικαλείται  πληροφορίες από δημοσιογραφική πηγή του Ιράν. 
--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top