Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

«Εάν δεν το κάνουμε, τότε ζούμε σε μία Ευρώπη που εξαρτάται από άλλα κράτη, ίσως μάλιστα από προσωπικότητες όπως ο πρόεδρος Ερντογάν. Και μία εξάρτηση είναι επικίνδυνη», τόνισε ο επικεφαλής της αυστριακής διπλωματίας (φωτ. αρχείου).
Να μην επαφίεται στη συμφωνία της με την Τουρκία για την προσφυγική κρίση προειδοποιεί την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «αλλιώς στο τέλος θα βρεθούμε οι ίδιοι εγκαταλελειμμένοι».

Πρόσθεσε δε, πως ο ίδιος δεν είναι υπέρ μίας συμφωνίας με την Τουρκία για κάθε τίμημα, καθώς με τη συμφωνία μπορεί ίσως να υπάρξει μία βραχυπρόθεσμη χαλάρωση, όμως αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα Σχέδιο Β, ενώ το Σχέδιο Α πρέπει να είναι μία ισχυρή Ευρώπη, η οποία είναι έτοιμη να προστατέψει η ίδια τα εξωτερικά σύνορά της.
«Εάν δεν το κάνουμε, τότε ζούμε σε μία Ευρώπη που εξαρτάται από άλλα κράτη, ίσως μάλιστα από προσωπικότητες όπως ο πρόεδρος Ερντογάν. Και μία εξάρτηση είναι επικίνδυνη», τόνισε ο επικεφαλής της αυστριακής διπλωματίας, σημειώνοντας πως επίσης δεν θα πρέπει να υπάρχουν για την Τουρκία εξαιρέσεις σε ό, τι αφορά την κατάργηση της βίζας.
Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top