Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΣΥΡΙΑ
Ο Ασαντ διαψεύδει δημοσιεύματα για την κατάρτιση νέου συντάγματος από την Ρωσία
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ διέψευσε σήμερα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Ρωσία έχει καταρτίσει ένα νέο σύνταγμα για την χώρα το οποίο παρουσίασε στην κυβέρνηση του, στο πλαίσιο των διεθνών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου.
Σε δημοσίευμα της Πέμπτης, η λιβανέζικη εφημερίδα αλ Ακμπάρ τόνισε πως η Ρωσία ολοκλήρωσε την κατάρτιση ενός συντάγματος που θα αφαιρέσει πολλές από τις εξουσίες του προέδρου και θα θεσπιστεί μια πιο αποκεντρωμένη κυβέρνηση, σε δύο πιθανές παραχωρήσεις προς την συριακή αντιπολίτευση.

"Κανένα σχέδιο συντάγματος δεν έχει παρουσιαστεί στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας. Ό,τι έχει ειπωθεί σχετικώς στα μέσα ενημέρωσης, είναι απόλυτα αναληθές", υπογραμμίζει ανακοίνωση της συριακής προεδρίας στην σελίδα της στο Facebook.
"Οποιοδήποτε μελλοντικό σύνταγμα για την Συρία δεν θα παρουσιαστεί από το εξωτερικό, αλλά θα είναι στην ολότητα του συριακό: Αποτέλεσμα συζήτησης και συμφωνίας από τους ίδιους τους Σύρους, το οποίο θα τεθεί σε δημοψήφισμα. Οτιδήποτε άλλο θα είναι ασήμαντο και ανούσιο", προσθέτει η ανακοίνωση.
Τον προηγούμενο μήνα το Bloomberg μετέδωσε πως η Ρωσία και οι ΗΠΑ συνεργάζονται για την σύνταξη ενός σχεδίου συντάγματος.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top