Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Δεν αστειεύονται οι Ελβετοί με τους μουσουλμάνους που έρχονται στη χώρα ζητώντας να παραμείνουν. Εάν δεν μπορούν να προσαρμοστούν με τις αρχές και της αξίες της χώρας που είναι γνωστή για την ανεκτικότητά της, πολύ απλάδιαμηνύουν στον ενδιαφερόμενο ότι θα πρέπει να ψάξει αλλού για πατρίδα…
Δεν το είχαν καταλάβει οι δυο νεαρές μουσουλμάνες 12 και 14 ετών που ζουν στη Βασιλεία και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε μαθήματα κολύμβησης, επειδή στην πισίνα βρίσκονταν και… αγόρια, κάτι που απαγορεύεται από τη θρησκεία τους.
Αυτό καταγράφηκε από το σχολείο και το κράτος τους αρνείται την υπηκοότητα και το ελβετικό διαβατήριο. Ο δε πατέρας τους που ευθύνεται για την άρνηση στις κόρες του να κολυμπήσουν με αγόρια, του επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ελβετικών φράγκων!
Πρόκειται για σεσημασμένο τύπο που είχε προβλήματα με τις ελβετικές αρχές και στο παρελθόν, επιμένοντας οι κόρες του να φορούν την ισλαμική μαντίλα. Στο τέλος το πέτυχε για τη μεγαλύτερή του κόρη, επί τη βάσει της θρησκευτικής ελευθερίας.

για τη συνέχεια defence-point

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top