Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016


Έπεσε το τελευταίο κέντρο αντίστασης του Ισλαμικού Κράτους στην Ιεράπολη/Μένπετζ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το μέτωπο των επιχειρήσεων, οι προσπάθειες των κουρδικών δυνάμεων της Συρίας απέφεραν καρπούς και πλέον η στρατηγικής σημασίας πόλη είναι ελεύθερη, ενώ παραμένουν μόνο ορισμένες μεμονωμένες εστίες αντίστασης των τζιχαντιστών στην πόλη.
Όσον αφορά τον διάδρομο των 50 χλμ, που χωρίζει τους Κούρδους μαχητές με το κουρδικό καντόνι της Αφρίν, αυτός αναμένεται να κλείσει, πιθανόν εντός της επόμενης εβδομάδας.
Μετά από αυτό, η Τουρκία δεν θα έχει πλέον δυνατότητα ανάμειξης στη Συρία, με εξαίρεση την επαρχία Ιντλίμπ. Έτσι, δεν θα είναι προσβάσιμος ο βασικός διάδρομος μεταφοράς προσφύγων από το Χαλέπι και από άλλες περιοχές της Συρίας προς την Τουρκία και κατ' επέκταση στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων στην Ιεράπολη και το διάδρομο προς Αφρίν, αναμένεται η μεταφορά δυνάμεων στην περιοχή της Ράκκας, για να ακολουθήσει επιχείρηση απελευθέρωσής της από τους Κούρδους και τις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας, από κοινού με τους Αμερικανούς.


http://www.pontos-news.gr/article/153121/oi-koyrdoi-eleytherosan-tin-ierapoli-apo-islamiko-kratos

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top