Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός κάνει λόγο για «ασυγχώρητη» απειλή

Τόκιο
Σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «ασυγχώρητη» απειλή για τη σταθερότητα στην περιοχή, κατήγγειλε την Τετάρτη ο ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε τη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από υποβρύχιο (SLBM) που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα τα ξημερώματα. Ο ιάπωνας πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι η χώρα του έχει επίσης διαμαρτυρηθεί διά της διπλωματικής οδού.



Όπως αναφέρουν στρατιωτικές πηγές της Νότιας Κορέας, τις οποίες επικαλείται το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 5.30 το πρωί τοπική ώρα, στα ανοιχτά της παραθαλάσσιας πόλης Σίνπο της Βόρειας Κορέας, όπου δορυφορικές εικόνες έχουν καταγράψει την ύπαρξη βάσης υποβρυχίων.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν η δοκιμή ήταν επιτυχημένη.

Πρόκειται για την τελευταία από μία σειρά εκτοξεύσεων πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ, κατά παράβαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top