Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης (9/8/2016) με αφορμή ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα στην Τράπεζα Πειραιώς που στεγάζεται στην οδό Κηφισίας 64 στο Νέο Ψυχικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες κράτησαν ομήρους για περίπου δύο ώρες υπάλληλους και πελάτες της τράπεζας και στη συνέχεια πήραν τα χρήματα και έφυγαν.


Οι δράστες ήταν τέσσερις στον αριθμό και ήταν οπλισμένοι με πιστόλια και υποπολυβόλα και σύμφωνα με μάρτυρες φορούσαν πλαστικές μάσκες πολιτικών προσώπων Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το ποσό που κατάφεραν να κλέψουν οι 4 δράστες.
Από την Αστυνομία εξετάζετε οι δράστες να έχουν σχέση με την λεγόμενη νέα γενιά τρομοκρατίας που έχει εμφανίστηκε στην περίπτωση δικαστικού λειτουργού που άγνωστοι του είχαν στήσει έναν παγιδευμένο φάκελο.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr οι δράστες είχαν στην κατοχή τους ασύρματο με τον οποίο είχαν τη δυνατότητα να ακούνε όλες τις κινήσεις της Αστυνομίας. Το γεγονός αυτο φανερώνει το αδύνατο σημειο της ΕΛ.ΑΣ που ακόμα και σήμερα η επικοινωνία των μονάδων της γίνεται με αναλογικό σήμα και όχι ψηφιακά.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής ενώ για το συμβάν ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/719367/aroma-tromokratias-i-listeia-trapezas-me-omiroys-stin-kifisias#ixzz4Gr8yp8Du

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top