Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Επίθεση στο στρατόπεδο προσφύγων Μαχμούρ, που βρίσκεται νότια της Ερμπίλ, στο Ιράκ, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί τζιχαντιστές του Ι.Κ.
Στην ομάδα που συμμετείχε στην απόπειρα διείσδυσης, που έγινε σήμερα στις 06:00, συμμετείχε και ένας βομβιστής αυτοκτονίας, που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά.
Η ομάδα των τζιχαντιστών έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τις δυνάμεις ασφαλείας του στρατοπέδου και εξουδετερώθηκε, πριν διεισδύσει στο εσωτερικό του.

Από τη συμπλοκή σκοτώθηκε ένας μαχητής του ΡΚΚ και ένας κάτοικος του προσφυγικού καταυλισμού, καταγόμενος από το νομό Άγρι (Αραράτ) της ΒΑ Τουρκίας.
Η επίθεση είναι περισσότερο από βέβαιο ότι έγινε για να δοθεί ένα μήνυμα από την Τουρκία προς το ΡΚΚ, ότι ο μεταξύ τους πόλεμος θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα πεδία, ακόμα και δι αντιπροσώπων, όπως οι τζιχανστιές του ISIS.
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Ι.Κ. αναλαμβάνει εργολαβίες από την Τουρκία, για να επιτεθεί εναντίον στόχων του ΡΚΚ.
Στο συγκεκριμένοσ τρατόπεδο, μάλιστα, οι τζχαντιστές επιτέθηκαν στις 6 Αυγούστου 2014 και κατόρθωσαν να το καταλάβουν για μερικές μέρες.
Και τότε η επίθεση στο στρατόπεδο προσφύγων Μαχμούρ ανατέθηκε από τον Ερντογάν στο Ι.Κ., γιατί το συγκεκριμένο στρατόπεδο αποτελεί μια από τις βάσεις ανεφοδιασμού του ΡΚΚ και αποτελεί στρατηγικό στόχο για την Τουρκία.
Βίντεο από την απόπειρα διείσδυσης στο Μαχμούρ

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/08/isis-isis.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top